When:
February 17, 2022 @ 2:01 pm – 3:01 pm Atlantic/Azores Timezone
2022-02-17T14:01:00-01:00
2022-02-17T15:01:00-01:00

Saturday

May 5

8:00 pm

Gijsjaradijsja Band + Rick en Rudie + DJ’s

Deuren open 18.00, start eerste concert 21:00 stipt, entree 8,- (aan de deur, graag cash)

GIJSJARADIJSJA BAND
De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggen Nederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijke thema’s op deuntjes met electro- en punksmaken, gebracht op een hoog tempo met een overdaad aan informatie.

De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, die vroeger enorme internethits scoorde met zijn slecht getekende Pokemonparodieën. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit op zijn kanaal, zoals het solo-album ‘Coronaliedjes’. Op basis van dit materiaal ontstond het idee voor De GijsjaradijsjaBand.

Deze bonte formatie bestaat uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon en accordeon. Het ontstaan en de ontwikkeling van De Gijsjaradijsja Band is live te volgen in De Gijsjaradijsja De Bandvlog op YouTube.De eerste shows worden gespeeld vanaf februari 2023.

RICK EN RUDIE
Rick&Rudie is een eigenzinnig electronisch nederlandstalig synth-schlager duo met een flinke hip-poppie twist. Rick&Rudie brengt eigentalige poëtische teksten met een lach en een traan.  Rick&Rudie is opzwepend, diepgaand, raar, grappig en swingt als een malle.

Rick (Rick Van Der Ree | ElectRick)  zit op de synth&beat en speelt live d’electroniek, Rudie (magiekejansen | Het Rudie Kartel) zingt, schreeuwt en praat onbehoorlijk Amsterdams Babbeltjes Bier.

Rick&Rudie klinkt als De Likt op een dikke lik Aphex Twin, De Jeugd onder Chemical Brother’s paraplu en De Kift tijdens een vrolijke kortsluiting.

Rick&Rudie presenteerde dit voorjaar Deel 2 ‘Saamhorig’ van een heuse luister EP drieluik.  Na De Aanrakelings EP (2022) Staan de heertje beertjes hees trots te wezen met alweer genoeg materiaal voor Deel drie, vier en vijf;)

DJ’S
Er is een DJ en en na de optredens kunnen jullie lekker dansen.
Menu