When:
November 13, 2021 @ 6:00 pm Atlantic/Azores Timezone
2021-11-13T18:00:00-01:00
2021-11-13T16:15:00-01:00
Cost:
7,50

Friday

November 19

8:00 pm

Het Rudie Kartel plaatpresentatie

Eerste band 21u stipt, entree: 6,-

HET RUDIE KARTEL

plaatpresentatie – Deel 1 drie 13
Straight out of die mottenballen, Het Rudie Kartel, Slick Maarten, Jong Huib en magiekejansen presenteert het eerste deel van een nieuwe platen drieluik.
Het Rudie Kartel is de grote teen van top – enterteenment. Het Rudie Kartel is hip-pop, conversatie – theorie poezie met puntjes, standup dub,
spook&woord, pinken up pump-up in een ordinair straattheater jasje.
GDVRDEGDVR

Minimalistisch post-post-punk-garage-wave-duo uit Amsterdam. Bas, drums, zang en een distortionpedaal. Lichtvoetige thema’s in een loodzwaar jasje, hardnekkige melodieen die voor je er erg in hebt voorbij gedenderd zijn. Denk The Gories, Wire en Dinosaur Jr, maar dan dus zonder gitaren. In 2021 verschijnt hun debuut-LP ‘Songs in the Key of GDVRDGDVR’, opgenomen in de Ottoboy recording studio.

ELECTRICK – LIVE-
ElectRick is een elektronische muzikant gevestigd in Amsterdam. Hij maakt nummers die zich niet bij één genre nestelen, maar tussen verschillende stijlen van elektronische muziek afdwalen en gaandeweg nieuwe uitvinden. Soms dansbaar, soms niet, soms wisselend binnen hetzelfde nummer.

Zijn live-set is gebaseerd op enkele van de meer upbeat en min of meer dansbare nummers. Hij draait geen platen (of liedjes) als DJ, maar speelt in plaats daarvan met en improviseert op lagen / effecten / instrumenten van oude en nieuwe nummers met behulp van een laptop, wat synths, effecten en andere rare spullen die hij in handen krijgt , ter plekke iets nieuws creëren.

Menu