When:
November 24, 2021 @ 6:00 pm Atlantic/Azores Timezone
2021-11-24T18:00:00-01:00
2021-11-24T16:15:00-01:00

Thursday

October 28

8:00 pm

Literanita

Entree €4, eerste optreden 20.00

De terugkeer van onze literaire avond. Slam poetry, muziek, spoken word, alles door elkaar. Georganiseerd en aan elkaar gepraat door Tijdelijke Toon

MAXIME GARCIA DIAZ
Maxime Garcia Diaz is een groot literair talent, dat wisten we al maar de wereld. De bundel die in 3 kleuren verkrijgbaar is en de prachtige titel “HET IS WARM IN DE HIVEMIND” draagt, is door de pers lovend ontvangen. Het Parool zei: Maxime Garcia Diaz schreef een daverend feministisch poëziedebuut en daar sluiten wij ons daar bij aan.

-het aangekoekte kwaad tussen onze tenen in de kromming van onze oorschelp-

JEROEN NAAKTGEBOREN
Jeroen Naaktgeboren is een oudgediende in het vak. Hij won de eerste editie van het NK poetry slam, was de eerste stadsdichter van Rotterdam en is één van de drijvende krachten achter de poetsclub. Zijn poëzie is rauw en cynisch als de cilindrische stad waar hij vandaar komt. Zijn taal raakt, zijn woorden verlaten zijn haven.

-er staat een hek om het schoolplein omdat de grote en de kleine kinderen niet samen kunnen spelen-

RENDE RENDE
Toen er weinig gebeurde, schreef ik veel. Toen er veel gebeurde, schreef ik weinig. Zingen doe ik eigenlijk altijd. Ik heb inmiddels een dikke map met poëzie. En een gitaar die enkel mijn kamer heeft gezien. Dus tot snel.

met dank aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst

Menu