When:
February 17, 2022 @ 2:01 pm – 3:01 pm Atlantic/Azores Timezone
2022-02-17T14:01:00-01:00
2022-02-17T15:01:00-01:00

Friday

June 23

8:00 pm

Pale Puma + Magustry + DJ Brother Boogaloo

Doors open 20.00, start first concert 21:00 sharp, entrance: 8,- (door only, cash preferred)

MAGUSTRY
MAGUSTRY is een rockband met invloeden uit de 60’s en 70’s. In de eclectische sound van dit vijftal hoort men zachte psychedelische klanken, afgewisseld met swingende funk, om vervolgens weer meegenomen te worden in een snerpende, opzwepende rockgroove. Geïnspireerd door de blues rock van Led Zeppelin en Deep Purple trekken ze de orgelgeluiden van vanouds weer uit de kast. De zangeres laat met haar krachtige stem een sterke indruk achter. Geen optreden is geslaagd zonder voetjes van de vloer, dus kom met ons dansen, springen en zweten, en laat je meenemen in de opzwepende diverse rock van MAGUSTRY.

PALE PUMA
Django Duijns (Amsterdam, 1994) is een selfmade-man. Samen met bandleden Rosie Derksen (lead gitaar), Remy de Kok (bas) en Roemer Vermeulen (drums) vormt hij de Indie/Dreampopband ‘Pale Puma’.In April zal de eerste single van het in het najaar te verschijnen debuutalbum uitkomen bij een gerenommeerd label. Heldere gitaarrifjes, sterke melodielijnen en gedreven teksten bepalen zijn nummers. Het geluid dat de band samen met producer Marien Dorleijn (Moss, Opera Alaska) – eromheen heeft gebouwd, maakt dit album tot een krachtige eenheid; en een pleidooi om oog te hebben voor de andere beleving die mensen van de werkelijkheid kunnen hebben. Het is een Coming of age-album geworden met 11 noodzakelijke songs, waarin thema’s als woede, verlangen en teleurstelling en veerkracht om voorrang strijden.

BROTHER BOOGALOO
Pseudoniem van Martin Draax, draait vet rond vinyl waarvan je niet wist dat je het altijd al wilde horen. Veel pebbles from the 60s (beat, soul, exotica, soundtracks) soms nog wat ouder en soms wat nieuwer. Expectation management: géén electronische beats. Maar wel fantastische en bezielde dansmuziek.

Menu