When:
February 17, 2022 @ 2:01 pm – 3:01 pm Atlantic/Azores Timezone
2022-02-17T14:01:00-01:00
2022-02-17T15:01:00-01:00

Friday

October 28

8:00 pm

Sean Gascoigne & Lewin + Tiigre

Doors open 20.00, start first concert 21.00 sharp, entrance 8,-

SEAN GASCOIGNE & LEWIN
Sean Gascoigne is net een muzikale octopus; hij speelt gitaar, drums, mondharmonica, sp404 en zingt allemaal tegelijk. Bekend om zijn one-man-band act maar doet ook af en toe een verrassingsshow met een volledige band. Zijn muziek is snel, traag, luid, zacht, mooi en lelijk, zijn teksten zijn bitterzoet met een cynisch en duister randje. Zijn shows zijn grappig, ongemakkelijk, sarcastisch en echt.

Geprezen als de “Joni Mitchell van de lage landen”, is ‘Lewin’ het frisse muzikale blad dat is omgedraaid door songwriter en muzikant Jara Holdert. Haar debuutalbum, waarvan al twee EP’s en enkele singles zijn uitgebracht, werd opgenomen en geproduceerd in Haarlem en Berlijn met haar minnaar en muze, Aaron Ahrends. Wat de twee destijds niet wisten, was dat de liedjes die Lewin aan het schrijven was een vooruitziende beschrijving gaven van de ineenstorting van hun relatie – maanden van tevoren – en inderdaad, tijdens het postproductieproces viel hun liefde uiteen, waardoor haar profetische deuntjes over de naderende breuk in de lucht hangt. Het kostte ruimte, tijd en een nieuwe artiestennaam, maar Lewin is nu klaar om deze emotioneel geladen en diep persoonlijke opnames aan de wereld te presenteren.
TIIGRE
Born in 2018 and based in Amsterdam, tiigre developed an idiom that conveys deep and sweet, soft and strong messages to the audience, with rock wanderings, ethereal vocals, sophisticated harmonies, catchy melodies and grooves.The band’s songwriter and front woman is Marta Arpini, Edison nominated singer, prolific songwriter and composer, active in the alternative pop and jazz Dutch and Italian scene. After winning the Keep an Eye the Records in 2020, she just released her second album “I Am a Gem”, co-produced with drummer, producer and multi instrumentalist Mark Schilders (Fabrik).

DJ
After the concerts, we’ll open the dancefloor wit a great, yet-to-be-named DJ.
Menu