When:
September 28, 2021 @ 6:00 pm Atlantic/Azores Timezone
2021-09-28T18:00:00+00:00
2021-09-28T16:15:00+00:00
Cost:
7,50

Tuesday

May 24

8:00 pm

Witte Gei’t: Lily Kiara + Martin Malibu + 10Strings Shuffle

Doors open: 20:00, we gaan rond voor donaties / Showtime: 20:30, we collect donations for the artists
Witte Geit: A peaceful Mind…!?
Elke dinsdag korte akoestische acts op ons kleine podium! Vooraf kan er worden gegeten bij Robin Food.
—-
Every Tuesday, short acoustic acts on our small stage. Beforehand you can have dinner at Robin Food

LILY KIARA
Op 20 mei komt de ep Roses (The New Orleans Sessions) uit op Zip Records. Een kleine verzameling liedjes, live and in de studio opgenomen in New Orleans tijdens een tournee door de VS in 2018. Solo en met muzikanten uit New Orleans, waaronder tourmaat en virtuoos gitarist Jimmy Robinson met wie Lily ook al meerdere malen in De Nieuwe Anita speelde. We zijn nog niet op verre tournees op dit moment maar het wordt toch al bescheiden gevierd, met om te beginnen een paar optredens in Amsterdam. In De Nieuwe Anita solo, met naast nummers van de ep ook nieuwe liedjes van de afgelopen twee jaar. Meer informatie op lilykiara.nl Bij de (digitale) release komt ook een video uit van Clelia Patrono.

MARTIN MALIBU
Een show van Martin Malibu is weird, een tikje underground, goede muziek en vooral een groot feest! Tijdens de show word je meegenomen op een muzikale reis van Vegas naar de polder. Het publiek kan niet anders dan meebewegen op zijn culthits, die doen denken aan een zanger als Engelbert Humperdinck on acid. Kortom: burlesque, sexy en steengoede muziek. Charmezanger Martin Malibu kwam in de publiciteit door de film ‘Lidia’, getoond op onder andere het Nederlands Filmfestival in 2020. Daarna volgden optredens op onder andere het internationale FASHIONCLASH Festival, club Radion en SEXYLAND World. Of het nou theaterzalen, poppodia of clubs zijn, Martin Malibu krijgt ieder publiek mee!

10STRINGS SHUFFLE
4 Strings = Bass, 6 Strings = Gitaar, Shuffle = Mandolin/blues harp

– is een swingend afwisselend muzikaal trio.
Het repertoire is blues country rock folk en eigen nummers. 10 Strings Shuffle wil het publiek vermaken met een afwisselende performance. Ze houden van gezellige sfeer en ze willen het publiek vermaken met gepassioneerde muziek. Het motto van 10StringsShuffle is kort en krachtig “HAVE FUN”
Dzuana is de artiestennaam van Jwan Bakker:  Ze zingt en speelt op gitaar eigen nummers en covers.  Haar temperament en drive maakt haar muziek aanstekelijk. Ze heeft vroeger meerdere open podia georganiseerd onder de naam Amsterdam Songwriters Circle
Jaap Cohen:  spelt contrabass zo wel pizzicato als arco. Jaap is oorspronkelijk klassiek bassist in symfonische orkesten. Hij heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig bassist in jazz blues country en tango. Een muzikale kameleon dus.
Francesco Ljubica: is een multi-instrumentalist en zanger. Francesco speelt mandoline, bluesharp, gitaar en accordeon.

Menu