May 30

Literanita

Entree €5 aan de deur, eerste optreden 20.30

De terugkeer van onze literaire avond. Slam poetry, muziek, spoken word, alles door elkaar. Georganiseerd en aan elkaar gepraat door Tijdelijke Toon

MOTJE DOOD
Akoestische NL-talige, 1-mans volkspunkband uit Delft. Klinkt als een pornoverslaafde Boudewijn de Groot in trainingspak.
KEVIN AMSE 
Is dichter, leraar en literair performer. Hij won de Euregionale poetry slam Borderlines (2023) en de Belgische poetry slam voor teams (2016). Hij stond op podia als Theater Aan Zee en Mensen Zeggen Dingen en was tot tweemaal toe sacrificial poet op het EK Poetry Slam.
JÖRGEN GARIO
Ook wel bekend als UNOM, is een Antilliaanse dichter geboren op Sint Maarten. Hij schrijft in het Nederlands, Engels en Papiamentu. Eind 2006 nam hij deel aan een spoken word-workshop in Nowhere, wat daarna uitgroeide tot landelijke dichtersnetwerk genaamd Poetry Circle Nowhere. Hij is nu één van de coaches/workshopmaster die jong talent begeleidt. Elk optreden is een ervaring. Sindsdien speelt hij ook de gitaar en ukulele en heeft die geïntegreerd in zijn shows en produceert hij ook elektronische muziek.
QISHENG ZHENG (THE CHRONICLE)
The Chronicle is an interdisciplinary art project by Qisheng Zheng consisting of different chapters, each with their own theme and stories. This time Qisheng will introduce an extra chapter which is performed in a duo setting together with Norbert Lensink on saxophone and electronics.

Together, they create a captivating playground for sound and stories to interact and explore. Join them on this musical odyssey, where every note is a step deeper into the realm of imagination.

met dank aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst, georganiseerd door Sjaak Kwadraat