Wednesday

December 20

8:30 pm
f

Keldercabaret

Deuren 20.00 beginnen 20.30, tickets E9 en online [hier]

Devin Hillenius (26) is een aanstormend cabarettalent. In zijn comedy bekijkt het dagelijkse leven nét even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten én hilariteit. Hij neemt het publiek graag mee in zijn verwondering. Na zijn debuutvoorstelling “Komt Goed” probeert hij nu een aantal nieuwe stukken uit.

Willemijn de Boer is cabaretier, zangeres en activist en die drie dingen het liefste tegelijk. Afgelopen jaar studeerde ze af aan de Koningstheateracademie met haar voorstelling “VOEREN”. Ze komt iets vertellen maar weet zelf ook niet hoe het allemaal moet, dus ze probeert maar wat. Zonder met een vinger te wijzen, want de wereld veranderen moet wel een beetje gezellig blijven.

Jorn (1993) komt oorspronkelijk uit het alom bekende dorpje Midwoud en verhuisde in 2015 naar Amsterdam om zijn stand-upcomedy carrière wat meer schwung te geven. Hij is een jongen die overal samenzweringen ziet en niet houdt van boorden aan zijn sweaters en interpunctie. Zijn grappen kenmerken zich als niet kenmerkend, zijn lengte is daartegen wel kenmerkend. Mocht je hem in Toomler mislopen, dan kan je hem altijd vinden in zijn huis.

Dagmar Rijff: Waar ik het vooral niet over wil hebben.
De verwachting versus de realiteit. Het verschil is vaak pijnlijk. Doet de realiteit niet mee omdat we
onderpresteren of verwachten we gewoon te veel? Ligt de oplossing buiten of binnen onszelf? Achter
alles wat we doen, zit een verwachting. Ik duik in dat patroon in een combinatie met Opera en Stand-up
comedy.

Finn Visser heeft over alles een mening. Jij ook, maar Finn heeft een andere – en de microfoon trouwens.  Zijn hilarische zielenroerselen waren goed voor zowel de publiek- als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat hij te danken heeft aan het publiek en zijn persoonlijkheid. Finn heeft gespeeld op Lowlands en Concert at Sea maar is veelal te vinden in Comedy Club Haug.