Tuesday

September 17

20:00 ‐ 23:00
r

Witte Gei’t: Thor Kissing, Joris Anne & Tino

Witte Geit: A peaceful Mind…!?
Elke dinsdag korte akoestische acts op ons kleine podium! Vanaf zes uur kan er gegeten worden bij Robin Food.
—-
Every Tuesday, short acoustic acts on our small stage. Tonight, restaurant Robin Food is open from 6.

THOR KISSING
Thor Kissing is je favoriete muzikants favoriete mafkadet. En dat is-ie. Van het schrijven van boekjes met songteksten en die (zonder op te nemen) beatboxen en zingen als kind van negen naar het maken van elektronische dansmuziek als zestienjarige en ten slotte uitgroeien tot een kinderlijk volwassen indiepopweirdo als prille twintiger? Thor Kissing flikt het allemaal. Zijn liveshows zijn misschien net zo lollig en brengen je naar huis met een gevoel dat men niet bepaald kan omschrijven.

JORIS ANNE
Joris Anne (1997) is singer-songwriter en producer van bijzondere Nederlandstalige liedjes. Hierbij maakt hij gebruik van zeer diverse invloeden en instrumenten. Van folk met Akoestische gitaar tot rave met 909 kicks en scheurende synths. En alles wat daartussen zit, gemengd tot een creatief muzikaal avontuur. Zelfs zijn papegaai Hippie zingt soms een stukje mee

TINO
Tino is een singer/songwriter die al jaren opereert in de marge van de Haagse muziekscene. Nadat hij in 2001 zijn eerste schijfje lanceerde probeerde hij dit ieder jaar te doen. Wat hem aardig gelukt is, want inmiddels is hij 22 albums verder! Zijn teksten zijn voornamelijk autobiografisch en tonen een kijkje in wat er allemaal in zijn hoofd omgaat. Muzikaal switcht hij nogal eens van stijl, wat zijn werk erg breed maakt.
In De Nieuwe Anita zal hij een
dwarsdoorsnede van zijn repertoire ten gehore brengen, gewapend met slechts een akoestische gitaar!