Wednesday

September 20

7:45 pm

Keldercabaret

Deuren: 20:00 / start programma: 20:30 / Prijs: €8 / Voorverkoop hier.

Keldercabaret in de Nieuwe Anita is terug in een nieuw jasje! Voor de eerste editie op 20 september hebben we een geweldige line-up voor jullie geregeld met nieuwe talenten en meer gevestigde namen. Voor slechts 8 euro kan je genieten van een avondvullend programma met onze favoriete cabaretiers. De inloop is vanaf 20:00 en aanvang is om 20:30.
Line-up:

Bugra Gedik (headliner)
Normaal valt comedian Bugra Gedik de Nieuwe Anita binnen als headbanger, barjanker en wc-bezetter. Om het goed te maken komt hij nu graag wat brengen, namelijk nieuwe verhalen en hersenspinsels. Deze buurjongen voelt zich hier ook net iets té thuis, dus alles kan gebeuren!

Luuk Weggemans
Luuk Weggemans (Den Haag, 1997) is comedian, acteur, schrijver en regisseur. Hij won in 2023 de juryprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival en de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.
Luuk is een echte randstad-millennial; zelfkritisch en bang voor alles. Maar ook een echte Hagenees; nuchter en direct. Gekke combinatie? Absoluut.
Is hij de zoveelste heteroseksuele mannelijke comedian die het publiek gaat uitleggen hoe de wereld werkt? Of móét hij grappen maken over de ongrijpbare wereld om hem heen omdat hij anders in totale paniek raakt? Zeg jij het maar.

Davine Perik
Davine staat volop in het studentenleven en maakt met veel energie en absurditeit comedy over alles wat ze meemaakt in haar leven. Ook heeft zij afgelopen jaar de jury- en publieksprijs gewonnen op het Tilburgs Cabaret Festival, met de lovende woorden dat haar energie aanstekelijk is treedt zij op op verschillende podia in Nederland.

Rashid Dijks
Rashid is een energieke en ritmische verteller die het publiek telkens weer weet te ontwapenen. Kakkers uit het gooi of gangsters uit de hood. Rashid levelt met iedereen. Op het podium vertelt Rashid persoonlijke anekdotes over cultuur, familie en jeugd met daaroverheen een sausje hiphop en R&B

Teun Eljon
Teun is een chaoot. Hij denkt snel en praat sneller, maar absoluut niet beter. Op het podium doet hij graag of hij z’n leven op een rijtje heeft maar daar trapt niemand meer in. Toch blijft hij het proberen, en met zoveel enthousiasme dat je soms, als de sterren goed staan, heel kort het gevoel krijgt dat hij weet waar hij het over heeft.