March 28

Literanita: Abigaël Ama + Asmea + Naomi van Kleef + Ramsj + Eggnog Shellshock

Entree €5, eerste optreden 20.30, kaarten hier te koop.

EGGNOSTIC SHELLSHOCK
Eggnostic Shellshock is a soundcloud rapper with eggistential dread. this popstar egg is trying to awnser life’s questions through songs and music videos about its predicaments as egg. they are located in the Netherlands and are about 4 years old. Just laid? yes, and cracked so very soon.

ABIGAEL AMA
Abigaël Ama, Amsterdamse muzikante die haar reis begon met klassieke zang en vioolspel in haar jeugd, heeft haar artistieke pad uitgebreid en verrijkt door haar eigen muziek te creëren en uit te voeren.  Abigaël’s muziek is een harmonieuze mengeling van melancholieke soulklanken doordrenkt met de rijke texturen van haar ervaringen met liefde, familie, relaties en de samenleving. Door haar nummers te componeren en te zingen in het Nederlands, Engels en Spaans, heeft ze een universele taal gevonden waarmee ze een breed publiek wil raken. Met elke melodie neemt Abigaël haar luisteraars mee op een ontroerende reis, waarbij ze hen uitnodigt om te delen in de diepte van haar emoties en de complexiteit van haar gedachten.

RAMSJ
Ramsj is een ADM-based poëzieband die wereldmuziek combineert met activerende teksten, inclusief een kakker op piano. Eerder traden ze op in Neushoorn, in theater Bellevue en op verschillende literaire evenementen! Verwacht een speelse bedoening met veel improvisatie.
NAOMI VAN KLEEF
Naomi van Kleef (1999) kleeft soms aan je vast – voor even dan. Ze werkt op een eiland in Rotterdam-Zuid, is editor bij Simulacrum in Amsterdam. Ze schrijft – soms poëzie. Speciaal voor wegkruipers.

ASMAE
Asmae Amaddaou (Gouda, 2001) is een schrijver, spoken word artiest, boekenwurm en voetbalfan. In 2023 studeerde ze af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze heeft eerder op podia gestaan van het Nederlands Film Festival, Mensen Zeggen Dingen en Gluren bij de Buren. Binnen haar schrijven en onderzoeken houdt ze zich graag bezig met onderwerpen zoals de diaspora, de hand van Maradona, de 101Barz sessies van Lijpe, liefde, kapperszaken, kolonisatie, onderwereldoorlogen en God. Ze droomt van een wereld waarin Palestina vrij en geheeld is.’

De terugkeer van onze literaire avond. Slam poetry, muziek, spoken word, alles door elkaar. Georganiseerd en aan elkaar gepraat door Tijdelijke Toon

met dank aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst, georganiseerd door Sjaak Kwadraat