Thursday

April 18

o

The Bullfight speelt Het Interview & Amen, Demon

Deur open 20.00, optreden 20.30, entree 8,- (hier te koop)

Het Interview & Amen, Demon

In januari 2024 presenteert The Bullfight haar nieuwe album: Amen, Demon Het album verschijnt op cd en vinyl en is onderdeel van (wederom) een breder multimediaal project. Gitarist / toetsenist Thomas van der Vliet brengt zijn debuutroman Het Interview uit via Uitgeverij Studio Kers, waar het album de soundtrack van vormt. De muziek speelt onder het luisterboek, het audioboek zelf is ingesproken door Alex Roeka (Poelifinario 2022) en wordt als download bij het boek geleverd.

Bij de gedrukte roman komt een volwaardig nieuw album (cd/vinyl) van de band met 10 nieuwe liedjes, alsmede een cd met de instrumentale tracks van het audioboek. Ook zijn verschillende linosnedes van de Parijse kunstenares Hélène Bautista verwerkt in de  roman. Deze -voor het boek speciaal vervaardigde- kunstwerken (of een selectie hiervan) zullen worden tentoongesteld in Donner Rotterdam rondom de releasedatum.

The Bullfight zal het album / boek promoten via een tour langs theaters, boekhandels en
bibliotheken.

Live brengt The Bullfight in kleine bezetting (contrabas, viool, gitaar, zang) de liedjes in intieme setting, afgewisseld met enkele voordrachten uit het boek, welke live ondersteund zullen worden met muziek. In deze speciale show zal het publiek (zittend) het verhaal en de muziek op intense wijze ervaren door de (gratis) blinddoeken die tijdens een groot gedeelte van de show worden gedragen.